Aanmelden bijeenkomst 24 April

Presentatie plan IHC-terrein | woensdag 24 april

Ontwikkelcombinatie DBL (Damsteegt, Balance d’eau en LATEI) presenteert een planstudie voor de bouw van woningen, ontwikkeling van natuur en mogelijkheden voor recreatie op het IHC-terrein in Krimpen aan de Lek. De planstudie is de basis voor nader overleg met stakeholders en instanties om de ambities op het IHC-terrein te realiseren. Belangstellenden wordt gevraagd zich vooraf aan te melden voor een van de presentaties.

Presentatie op woensdag 24 april
Tijdens de bijeenkomst op 24 april is er om 18.30 uur, 19.30 uur en om 20.30 uur dezelfde plenaire toelichting op de planstudie. De presentatie vindt plaats in het Huis van de Kikker, Zaag 21 in Krimpen aan de Lek. Bezoekers kunnen vervolgens doorwandelen naar de ernaast gelegen Proefstand voor aanvullende informatie over verschillende thema’s uit de planstudie.

Locatie
Proefstand
Zaag 21, Krimpen aan de Lek

Er is (beperkte) mogelijkheid om uw auto of ruime mogelijkheid om uw fiets op het terrein te parkeren.

Aanmelden
Bent u van plan om te komen? Dan verzoeken wij u dringend om zich aan te melden voor een van de presentaties via onderstaand formulier.

Aanmelden bijeenkomst

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Presentaties

We geven op 3 momenten een presentatie (18.30 / 19.30 en 20.30 uur). Per presentatie kunnen er maximaal 50 personen deelnemen. Hieronder kunt u aangeven aan welk tijdslot en met hoeveel personen u wilt deelnemen.

Sorry, dit tijdslot is vol.
Sorry, dit tijdslot is vol.
Sorry, dit tijdslot is vol.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.